Follow

©2017 by Massagepraktijk Tamara. Proudly created with Wix.com

CRANIOSACRAL THERAPIE

CranioSacral Therapy (CST) werd ontwikkeld en ontwikkeld door osteopathic arts John E. Upledger na uitgebreide wetenschappelijke studies van 1975 tot 1983, waar hij diende als een klinisch onderzoeker en professor in de biomechanica.

CranioSacral Therapy is een zachte, praktische methode die wordt gebruikt om het functioneren van een fysiologisch lichaamssysteem, het craniosacrale systeem, te evalueren en te verbeteren. Dit complexe neuronetwerk bestaat uit de membranen en het hersenvocht dat de hersenen en het ruggenmerg omringt en beschermt.

CranioSacral Therapy werkt voorzichtig door spanning en beperkingen, of weefseladhesies in het lichaam, op te heffen door een 'stilstaand punt' te induceren om pijn effectief te verlichten en het centrale zenuwstelsel te bevrijden, zodat het zijn vele functies automatisch kan reguleren. Het helpt ook om het ritme en de stroom van het hersenvocht in evenwicht te brengen.

Craniosacrale therapie helpt een volledig spectrum van aandoeningen verlichten, variërend van pijn, ziekte en disfunctie.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now